Vegan haarproducten

5x Maria Nila cadeautips waar jij van gaat stralen!

Ben je nog op zoek naar een perfect cadeau voor de feestdagen, zowel om te geven als te ontvangen? Geen zorgen, ik sta voor je klaar! Ontdek mijn zorgvuldig geselecteerde collectie van de beste Maria Nila-producten. Vertrouw erop dat deze cadeautips je feestdagen en de dagen daarna laten stralen.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Maria Nila Structure Repair beauty box

Producten die beschadigd, droog en chemisch behandeld haar verzacht en hydrateert en statische elektriciteit bestrijdt. Het herstellen van algen helpt je haar zijn natuurlijke kracht terug te krijgen door zachtheid en glans toe te voegen voor gezond uitziend haar.

Structure Repair heeft een zachte geur van vanille, roos en jasmijn.

Maria Nila True Soft Argan Oil

Een voedende arganolie die je haar verzacht, hydrateert en versterkt. De arganolie trekt snel in en maakt het haar glad en vermindert kroezen.

True Soft Argan Oil heeft een zachte bloemige geur van vanille, roos en jasmijn.

Maria Nila Scalp Brush

Het ontbrekende stukje in je haarverzorgingsroutine!

Masseert de hoofdhuid
Verwijdert productresten
Help spanning los te laten
Verbetert de bloedstroom
Gebruik in nat of droog haar

Maria Nila Shooting Dry

Een verhoogd niveau van styling, waarbij hoofdhuidverzorging en styling worden gecombineerd in een kalmerende en verkoelende poederspray. Deze krachtpatser onder de droogshampoos is de beste vriend van een gevoelige hoofdhuid. Met zachte en zorgvuldig gekozen ingrediënten zoals aloë vera en niacinamide is het de perfecte keuze voor iemand die onderweg een opfrisser nodig heeft, maar niet wil inleveren op de gezondheid van de hoofdhuid. Onze Kalmerende Droogshampoo absorbeert overtollig vet van de hoofdhuid en matteert de olie dankzij aardappelzetmeel.

Maria Nila Styling Spray

Een zachte stylingspray met lichte fixatie die glans toevoegt en kroezen vermindert. De Styling Spray is perfect te gebruiken tijdens het stylingproces, kan in meerdere lagen worden aangebracht en is gemakkelijk uit te borstelen.

Het product heeft een geur van nectarine, roze roos en magnolia.