5 tips voor het gebruik van een Cera Hotstyler1. Begin met schoon en droog haar: Zorg ervoor dat je haar schoon en volledig droog is voordat je de Cera Hotstyler gebruikt. Dit zorgt voor een betere styling en voorkomt eventuele schade aan vochtig haar.

2. Hittebescherming is essentieel: Breng altijd een hittebeschermend product aan op je haar voordat je de Cera Hotstyler gebruikt. Dit helpt om je haar te beschermen tegen de hitte van de styler en minimaliseert schade.

3. Verdeel je haar in secties: Om het stylen gemakkelijker te maken en een gelijkmatig resultaat te krijgen, verdeel je je haar in secties voordat je begint met stylen. Dit zorgt ervoor dat je elk deel van je haar grondig kunt stylen.

4. Gebruik de juiste temperatuur: Pas de temperatuur van de Cera Hotstyler aan op basis van je haartype. Dunner haar heeft minder warmte nodig dan dikker haar. Begin altijd met een lagere temperatuur en werk geleidelijk omhoog indien nodig.

5. Oefen verschillende technieken: Experimenteer met verschillende stylingtechnieken, zoals krullen, golven of steil maken, om te ontdekken welke het beste bij je haar past. Neem de tijd om vertrouwd te raken met de Cera Hotstyler en ontdek welke stijlen je het leukst vindt.

Door deze tips te volgen, kun je optimaal gebruik maken van je Cera Hotstyler en genieten van prachtig gestyled haar!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Volume producten