Hoe krijg je meer volume in je haar?

Hoe krijg je meer volume in je haar?

Het lijkt misschien een onbereikbaar doel om meer volume in je haar te krijgen, maar met de juiste kennis en producten is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Het verkrijgen van het gewenste volume wordt een stuk haalbaarder wanneer je weet wat jouw haar nodig heeft. Door gebruik te maken van haarproducten en stylingtools die specifiek zijn afgestemd op jouw haartype, kun je eenvoudig dat droomvolume bereiken waar je naar verlangt. Ontdek de geheimen om je haar nieuw leven in te blazen en het volume te geven dat je altijd al hebt gewild.

Gebruik volumeproducten 
Het begint allemaal bij de keuze van de juiste shampoos en conditioners. Vermijd te zware en vochtinbrengende producten, zoals die bedoeld zijn voor droog haar of kroeshaar, omdat deze de neiging hebben om het haar te verzwaren en het volume te verminderen.


Shampoo & Conditioner voor Volume

Begin je volumineuze haarreis met de juiste basis. Gebruik een volumeshampoo en volume conditioner om je haar een luchtige boost te geven. Als je haar droog, pluizig, of beschadigd is, overweeg dan de True Soft of haarverzorgingslijn voor beschadigd haar. Wees voorzichtig met te zware producten om te voorkomen dat je haar verzwaart.

Volumemousse voor Levendigheid

Maria Nila's Volume Mousse is een voedende behandeling die statische elektriciteit vermindert en tegelijkertijd beschermt tegen hitte. Breng de mousse aan op vochtig haar en föhn het droog of laat het natuurlijk opdrogen voor een prachtig, natuurlijk resultaat.

Volumespray voor Body en Beweging

De voedende volumespray van Maria Nila is ideaal voor het toevoegen van volume vóór het stylen. Het maakt je haar natuurlijker zonder plakkerigheid. Spray royaal op handdoekdroog haar, vanaf de aanzet tot de lengtes, voor het beste effect.

Volumepoeder voor Langdurige Textuur

Maria Nila's Power Powder is een volumegevend poeder dat geschikt is voor zowel dun als dik haar. Breng het aan bij de wortels op droog haar voor een langdurige, matte en volumineuze look. Masseer zachtjes in voor het beste resultaat.

Dryshampoo voor Tussendoor

Maria Nila's Droogshampoo biedt sterke fixatie en verfrist vettig haar en hoofdhuid tussen wasbeurten door. Het geeft ook een ruwere textuur en extra volume bij het stylen.

Invisidry-shampoo voor Lichtere Hold

De Invisidry Shampoo biedt een lichtere hold in vergelijking met de Dryshampoo, dankzij de innovatieve formule die geen sporen achterlaat in het haar. Oceanspray en Salty Mist voor een Strandachtige Finish

Maria Nila's Ocean Spray en Salty Mist.

De zoutwatersprays creëren textuur, voegen volume toe en geven een lichte hold, waardoor je haar het gevoel krijgt alsof je net van het strand komt.

Ontdek de veelzijdige wereld van Maria Nila's haarverzorgingsproducten en geef je haar het volume en de levendigheid die het verdient.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Volume producten