Maria Nila Beauty bag 2024

Maria Nila Beauty bag 2024

Ontdek de exclusieve allure van de Maria Nila Beauty Bags 2024 – jouw betekenisvolle en ethische luxe! Verkrijgbaar in drie karakteristieke varianten: Head & Hair Heal, True Soft en Pure Volume. Elke set bevat een royale shampoo van 350 ml en een handig reisformaat van 100 ml, samen met conditioners van respectievelijk 300 ml en 100 ml. 

Speciale Aanbieding: Bij je aankoop ontvang je gratis de 100 ml verpakkingen én een stijlvolle tas. Deze limited edition is slechts tijdelijk beschikbaar, dus trakteer jezelf op deze duurzame luxe. 

Fles Maria Nila Volume Shampoo, verrijkt met Provitamine B5 en Moringa-olie voor volumineus haar

De Pure Volume Beauty Bag is de perfecte match voor fijn haar of voor iedereen die zijn haarroutine wil verbeteren. Deze collectie geeft het haar een boost qua volume dankzij vochtbehoudende Provitamine B5 en versterkende Moringa-olie.

Fles Maria Nila Heal Shampoo, speciaal samengesteld voor een gevoelige, droge en jeukende hoofdhuid, met kalmerende ingrediënten.

De Head & Hair Heal Beauty Bag is de ultieme behandeling voor een gevoelige, droge en jeukende hoofdhuid, evenals ingrediënten die haargroei stimuleren.

Fles Maria Nila Soft Shampoo, met hydraterende en verzorgende ingrediënten voor zijdezacht en glanzend haar
De True Soft Beauty Bag is de perfecte match voor droog en pluizig haar voor een glad en glanzend resultaat. Herleef en hydrateer droog haar dankzij verzachtende Arganolie.Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Maria Nila Beauty bag 2024