NIEUW! Maria Nila hoofdhuidbehandelingen

NIEUW! Maria Nila hoofdhuidbehandelingen

We breiden het Care & Style portfolio uit met twee hoofdhuidgerichte hero producten, ontwikkeld om jouw hoofdhuid en haar in perfecte conditie te brengen.

De Head & Hair Heal-collectie is uitgebreid met een Soothing Serum, ontwikkeld om jeukende en schilferige hoofdhuid te behandelen. Exfoliating Serum is toegevoegd aan de Purifying Cleanse-collectie, geformuleerd om de hoofdhuid en het haar te exfoliëren(verwijderen van dode huidcellen) en diep te reinigen.


HEAD & HAIR HEAL SOOTHING SERUM


Een verzachtend hoofdhuidserum versterkt met actieve ingrediënten om de gezondheid van de hoofdhuid te ondersteunen. Het serum absorbeert snel en is niet vet en kalmeert een droge, jeukende en schilferige hoofdhuid. Dit serum is een perfecte aanvulling voor iemand die de Head & Hair Heal-collectie al gebruikt, of voor iemand die zijn bestaande haarverzorgingsroutine moet aanvullen. Het serum is dermatologisch getest.

Hoe te gebruiken
Het serum kan worden aangebracht op een vochtige of droge hoofdhuid. Het product hoeft niet uitgewassen te worden en kan dagelijks gebruikt worden.

Belangrijkste ingredienten
Aloë Vera-extract vermindert ontstekingen en heeft een verzachtende werking op de hoofdhuid. Aloë Vera werkt op het verminderen van geïrriteerde en jeukende hoofdhuid met een langdurig werkend verlichtend effect.

Pepermuntextract en cafeïne werken als een mild koelmiddel voor een verfrissend en ontwakend gevoel op de hoofdhuid.

Hyaluronzuur hydrateert en kalmeert de hoofdhuid, waardoor deze verfrist, gehydrateerd en minder geïrriteerd aanvoelt.


PURIFYING CLEANSE EXFOLIATING SERUM

Maria Nila hoofdhuidbehandeling

Een exfoliërende behandeling van 10 minuten die de hoofdhuid zachtjes exfolieert met ingrediënten zoals glycolzuur en AHA-zuur. Dit product exfolieert de hoofdhuid diep en verwijdert ophopingen en resten, zonder het haar uit te drogen. Als u een schilferige, jeukende of vette hoofdhuid ervaart, is dit uw favoriete product. Het serum is dermatologisch getest.

Hoe te gebruiken
Aanbrengen op een vochtige of droge hoofdhuid vóór het douchen. Trek de druppels door de hoofdhuid en masseer in en laat 10 minuten zitten voordat u uitspoelt, gevolgd door uw favoriete shampoo en conditioner.

Belangrijkste ingredienten
Glycolzuur (5%) heeft bewezen een huid- en hoofdhuidtherapeutisch middel te zijn. De kleine omvang van de glycolzuurmoleculen maakt een effectieve penetratie van de hoofdhuid mogelijk, wat leidt tot exfoliatie en reiniging van de haarzakjes.

AHA exfolieert dode huidcellen van de bovenste huidlaag van de hoofdhuid. Deze dode cellen blokkeren de poriën en belemmeren de hydratatie en hydratatie.

Pepermuntextract werkt als een mild koelmiddel voor dat verfrissende gevoel.

Glacier Water heeft een reinigende en vitaliserende werking op het haar en de hoofdhuid en verwijdert oliën en aanslag.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.