‘Een ervaring met hair extensions zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!’

Mago hair extensions

Mago Hair Extensions is een nieuwe extension techniek. De extensions worden met een katoenen touwtje en een knooptechniek aan je haar vast gemaakt. Doordat de touwtjes de zelfde kleur hebben als het haar, zijn ze nauwelijks zichtbaar en vallen ze niet op. 

Minimale belasting voor hoofd en haar

Doordat de hairextension los van het haar is bevestigd, blijft er meer ruimte voor flexibiliteit. Hierdoor beweegt de extension vrij van het haar. Dit resulteert in een minimale belasting van de hoofdhuid. Deze haar- en hoofhuidvriendelijke methode onderscheidt Mago hairextensions van andere extensions.

Geen chemische vloeistoffen met verwijderen 

Bij het verwijderen van de MAGO Hair extensions worden er geen chemische vloeistoffen gebruikt. Het verwijderen is heel simpel maar moet wel door een professional gedaan worden. Door een speciale kniptechniek worden de Mago Hair Extensions uit het haar geknipt zonder dat dit je eigen haar beschadigd.

Mago Hair Extensions is een natuurlijk en duurzaam product. Door het knoop systeem kunnen chemicaliën en andere apparaten achterwegen worden gelaten.

 

Om dit knoopsysteem op de juiste manier in te zetten is er een opleiding nodig. Het Kappershuys is opgeleid door Mago Hair om dit systeem aan te brengen en veilig te verwijderen in het haar. Dit zorgt voor het beste resultaat!